Skladištenje stvari

skladištenje stvari
skladištenje stvari

Pored standardne usluge selidbe i transporta stvari naša firma vam nudi i uslugu skladištenje stvari i ostale robe.

Skladištenje stvari i skladištenje robe bilo da su u pitanju nove ili stvari zaostale nakon selidbe često su prava noćna mora za stanovnike većih gradova.

Podrumski ili tavanski prostor zgrada, odnosno zajedničke prostorije svih stanara ne deluju dovoljno bezbedno niti adekvatno kako biste tamo ostavili vaše stvari za skladištenje stvari.

Možemo vam izaći u susret tako što ćemo vam ponuditi naš prostor za skladištenje robe i stvari.

Vaše stvari zatim možete skladištiti na duži ili kraći vremenski period, a skladišta mogu da prime individualne predmete, kompletan kućni sadržaj ili kancelarijski inventar. Skladištimo i pločice, kuhinjske elemente, knjige, mašine, IT opremu ali i drugu robu poput odeće i obuće.

Takođe, naši radnici će na adekvatan način brinuti o tome da se sve stvari pravilno uskladište i da se njima rukuje na adekvatan i za to propisan način kako bi vaše nepokretnosti ostale u željenom stanju.

Usluga skladištenje stvari

Potreba za skladištenjem stvari u magacine se često javlja u toku kupoprodaje stana ili kuće, gde se stvari skladište u magacinu dok se ne kupi željeni objekat. Takođe, možda će vam ova usluga zatrebati i prilikom renoviranja objekta kada postoji potreba da se iz stana iznesu sve stvari radi lakšeg i bržeg renoviranja. U ovakvim situacijama skladištenje najčešće traje oko tri meseca.To ne znači da ćete vi tada morati da preuzmete svoje stvari jer postoji mogućnost odlaganja stvari i na duže.

Usluge skladištenja stvari podrazumevaju pakovanje stvari, obeležavanje, dostavljanje, prevoz i čuvanje vaših stvari. Pre toga ćemo demontirati opremu ili nameštaj koji želite da uskladištite. Ono što ćemo takođe učiniti je da stvari propisno spakujemo u kutije za stvari i zaštitimo streč i pucketavom folijom. Vi određujete vremenski period kada želite da dođemo po stvari i na koliko dugo želite da ih uskladištimo.

Neke ili sve stvari možete preuzeti iz skladišta kad god to vi poželite, a mi ćemo se ponovo postarati da vam ih lično isporučimo na željenu adresu. Naravno, ako želite svoje stvari možete uzeti i sami kad god vama to bude odgovaralo.

Cena skaldištenja stvari

Za cenu skladištenja stvari nam se obratite telefonom ili putem maila, a mi ćemo vam se ubrzo javiti. Cena skladištenja zavisi od tipa i količine stvari kao i vremenskog perioda čuvanja u magacinima, odnosno skladištima. Skladištenje stvari ili robe zauzima različitu kubikažu magacina, pa samim tim i cena magacina varira.

Skladištenje se naplaćuje na mesečnom nivou, ali postoji i mogućnost izdavanja skladišta na dnevnom nivou. Preciznije informacije vam možemo dati kada nam kažete koliko stvari skladištite i na koji vremenski period. Naš magacinski prostor se nalazi u gradu i konstantno je pod video nadzorom, te ne morate brinuti za bezbednost svojih stvari.

Važno je napomenuti i da je magacinski prostor osvetljen, suv, čist i da nema bojazni od vlage ili drugih nepovoljnih efekata po vaše stvari. Izvršena je i deratizacija i dezinsekcija prostora te vaše stvari ne mogu biti oštećene ni od strane insketa kao ni drugih štetočina.

Javite nam se, pitajte i dobićete sve odgovore. Vaš problem je naš izazov!

Klikni da pozoveš