Pakovanje stvari

Nekada nam je teško da se spakujemo i raspakujemo kada idemo na kraći put ili odmor, a kamoli kada je u pitanju selidba stana, kuće, kancelarije i slično. Čini nam se da kutijama i stvarima nikad kraja, da ćemo nešto izgubiti, oštetiti i čitava selidba se pretvori u jednu veliku stresnu epizodu.

Kako vam se ovako nešto ne bi dešavalo potreban vam je neko za pakovanje stvari, a tu na scenu stupamo mi!

Priprema i pakovanje stvari su naša briga a na vama je samo da nas pozovete bilo kog dana i u bilo koje vreme i sebi olakšate ovaj neugodni zadatak.

Olakšajte pakovanje stvari

U našu uslugu pored pakovanja stvari spada i zaštita nameštaja i to zaštita pucketavom i streč folijom, montaža i demontaža, utovar, istovar i transport, a mi ukoliko su vam potrebne i kutije obezbedićemo vam kartonske kutije raznih dimenzija i jačine.

Usluga našeg pakovanja vam je na raspolaganju iz prostog razloga jer se mi time profesionalno bavimo i odlično znamo koji je način pakovanja najbezbedniji i za koju vrstu vaših nepokretnosti.

Pre nego što počnete da pakujete stvari savetujemo vam da se zaputite u neki od većih hipermarketa kako biste nabavili stvari sa spiska koje će vam pomoći pri pakovanju:
– kartonske kutije
– kese velike (120litara),
– lepljiva traka- široka, papirna lepljiva traka –uža (za obezbeživanje kutija),
– zaštitna pucketava folija,
– streč folija,
– papir za pakovanje (za posuđe, keramiku, porcelan i slične osetljive stvari),
– markeri, makaze.

Ukoliko zbog posla i drugih obaveza ne možete sami da nabavite ove stvari, prepustite to nama! Mi ćemo se pobrinuti da vam dostavimo sav neophodni materijal.

Pri nabavci kartonskih kutija za selidbe najbolja je da kutije budu istih dimenzija radi što boljeg pakovanja u vozilo za prevoz.

Kutije  za  selidbe su sledećih dimenzija i cena:
– kutije  troslojne   500x 400×400  po komadu  130 dinara
– kutije petoslojne  500 x400x400  po komadu  180 dinara
– kutije  troslojne   600x400x400  po komadu   140 dinara
– kutije petoslojne  600 x400x400  po komadu  190 dinara
– za pakovanje garderobe od koristi mogu biti i vakuum vreće, tj. vakuum kese, koje možete i pozajmiti od prijatelja.

Kako da pakujete stvari u kutije

manje kutije iskoristite za teže stvari.
Tako knjige, posuđe, aparati, kolekcije CDova, DVDijeva, i dr. pakujte u manje kutije. Pogrešićete ako veliki broj knjiga spakujete do vrha male kutije jer onda postoji veća verovatnoća da će se kutija raspasti. Pri tom će biti glomazna za nošenje, odnosno unošenje u vozilo i istovar.
veće kutije iskoristite za lakše stvari.
Garderoba, posteljina, igračke i dr. se pakuju u veće kutije. Imate i opciju da umesto kartonskih kutija lakšu garderobu spakujete i u veće plastične kese, torbe „prasice“, vakuum kese i slično.
obavezno obeležite kutiju u kojoj se nalaze lomljive stvari.
-između lomljivih stvari stavite nagužvanu novinsku hartiju ili neki drugi papir, kao što je papir za pakovanje.

Osim naše spretnosti da sve stvari spakujemo i transportujemo u rekordnom roku, iznenadićemo vas i povoljnom cenom kao i spremnošću da svim vašim potrebama i zahtevima izađemo u susret!

Klikni da pozoveš