Selidbe stana

selidbe stana
selidbe stana

Selidbe stana često su na ozloglašenoj listi zbog količine stresa koji izazivaju. Uzbuđenje koje osećamo kada iznajmimo ili kupimo novi stan obično splasne čim počnemo da razmišljamo o selidbi.

Dešava se da imamo previše stvari koje su se godinama nagomilavale, te da nemamo dovoljno ni živaca ni kutija u koje bismo spakovali svoj dotadašnji život. A  montaža i demontaža nameštaja, prenošenje gabaritnog nameštaja  ili pak selidbe klavira i  osetljivih stvari da i ne govorimo.

Da nebiste pokvarili radost zbog preseljenja i započinjanja novog poglavlja u svom životu, krenuli smo u misiju da vam olakšamo selidbe stambenog prostora pre mnogo godina, zbog čega danas možemo da garantujemo najbolju uslugu po najpovoljnijoj ceni.

Selidbe stanova su jedna od delatnosti koje pruža naša agencija za transport i selidbe.

Ovo podrazumeva da dolazimo na datu adresu, preuzimamo stvari i zatim ih transportujemo na željenu lokaciju. Pre nego što selidba otpočne sa vama se dogovaramo oko plana selidbe. To znači da vršimo procenu vozila i ljudskih kapaciteta koje je potrebno angažovati.

Dalje, možemo vam dati sve savete koji su vezani za pakovanje i samu selidbu. Počev od toga kakve su vam kutije potrebne za pakovanje. Ukoliko se ne snalazite u ovome mi ćemo sve vaše stvari spakovati, obeležiti i sortirati. Na taj način ćete u svakom trenutku znati gde vam se šta nalazi, što će olakšati posao i vama a i nama.

Takoše, ovo znači da vam se neće desiti da kao pri nekim ranijim selidbama izgubite neke od stvari do kojih vam je stalo. Isto tako, jasno nam je da će vam neke stvari biti neophodne odmah po useljenju, a kako će biti markirane lakše ćete ih pronaći.

Nudimo vam kutije različitih dimenzija koje su bezbedne i podogne za pakovanje stvari. Njihova cena razlikuje se prema dimenzijama i kreće se od 130 dinara po komadu. Prosečna selidba stana obavlja se u toku jednog radnog dana, odnosno zavisi od toga da li je potrebno da se vozilo vraća na adresu više puta.

Trajanje selidbe stana

Nekada se čitava selidba može završiti za svega par sati. Da bismo bili brzi i efikasni pravimo detaljan plan selidbe u skladu sa vašim željama. Selidbe stanova vršimo na svim lokacijama u gradu i van grada, pa i van granica zemlje. Bilo da su u pitanju selidbe stambenog prostora kombijem ili kamionom tu smo da vam pomognemo da odlučite koji je način i vreme transporta najbolji za vas. Ne morate brinuti ni o tome gde će se naša vozila parkirati jer mi uvek dobro proučimo teren unapred. Tako ćemo se potruditi da naše transportno vozilo dođe maltene pred vaša vrata ako je to moguće.

Obučenost i profesionalnost naših radnika, bezbednost kombija i kamiona za selidbe i prevoz, omogućiće vam sigurnu selidbu stana u najkraćem roku i po najnižoj ceni na tržištu.

Možemo vam pružiti sve vrste saveta i razrešiti svaku nedoumicu. Naši radnici će s lakoćom spakovati, izneti, prevesti i ponovo uneti, raspakovati i namontirati vaše stvari. I to baš u vreme koje vama najviše odgovara jer su vam naše usluge dostupne 24 sata tokom čitave sedmice, uključujući i dane vikenda. U svemu se prilagođavamo vašim potrebama a nepovoljni vremenski uslovi ili gužve u saobraćaju za nas ne predstavljaju prepreku da obavimo dobar posao.

Ako vam je potrebna selidba pozovite nas na 061 155 79 60 i informišite se o svemu što vas zanima!

Potrudićemo se da iskustvo selidbe stana pamtite samo po osmehu kojim ste ispratili naše radnike na odlasku!

Klikni da pozoveš