Selidbe kućnih ljubimaca

selidbe kućnih ljubimaca Beograd
selidbe kućnih ljubimaca Beograd

Nemate sopstveni prevoz ili jednostavno nemate dovoljno prostora u svom vozilu, kao ni vremena da svoje kućne ljubimce transportujete na različite lokacije?

Došli ste na pravu adresu jer mi znamo koliko su vam kućni ljubimci važni i zašto je njihov komfor u transport i selidbama važan.

Životinjama kao i ljudima treba adekvatna priprema za selidbu, a kako smo svesni da su vam vaši ljubimci gotovo članovi porodice, tu smo da vam omogućimo da selidba bude što manje stresna i za naše male ili velike prijatelje.

Životinje često mogu imati nepredviđene reakcije prilikom selidbe, odnosno adaptacije na određeno prevozno sredstvo, gde smo takođe spremni da vam pomognemo i omogućimo vam da budete sigurni da će ovo iskustvo proći bez stresa kako za vas tako i za vašeg ljubimca.

Pored toga, jasno nam je da i vi kao vlasnik imate razne bojazni kako će se vaš ljubimac prilagoditi na novu sredinu. U tom slučaju vam savetujemo da zajedno sa ljubimcem transportujemo i sve igračke na koje je navika kako bi se osećao što bezbednije. Dugo radimo sa životinjama i znamo da nekada umeju da budu tvrdoglave i ne tako spremne za saradnju, baš kao i ljudi. Tu do izražaja dolazi naše strpljenje i posvećenost poslu.

Bogato iskustvo u ovome što radimo nam takođe omogućuje da vašem ljubimcu budemo i psiholog a ne samo prevoznik. Kuce, mace i sve vrste ptica umeju dosta da se uznemire tokom transporta pa posebno vodimo računa o njihovom komforu. Što se transporta ptica tiče, postaraćemo se da preko kaveza navučemo tamnu tkaninu kako nagli priliv spoljne svetlosti ne bi uznemirio vašeg ljubimca. Osim što je potrebno transportovati ljubimca, tu je i njegova oprema, kućica, kavez, penjalice i druge igračke.

Verovatno želite da ponesete i hranu svojim ljubimcima, koju ćemo sortirati i spakovati u posebne kutije. S vašim ljubimcem se mora postupati, ne kao sa komadom nameštaja, već kao sa živim bićem i mi smo toga svesni. Baš iz tog razloga vam savetujemo da nas pozovete na jedan od brojeva telefona ili kontaktirate mailom.

Osim što ćemo se postarati da vašem ljubimcu bude maksimalno udobno tokom transporta, vaša kuca, maca, ribice ili neki drugi ljubimac ni u jednom momentu neće biti bez nadzora. Posedujemo najsavremenije specijalne transportne kutije napravljene po najvišim svetskim standardima, koje garantuju bezbedan i udoban transport kućnih ljubimaca.

U slučaju međunarodne selidbe, odnosno selidbe kućnih ljubimaca u inostranstvo, nema potrebe da sami pronalazite informacije o tome koja vam je dokumentacija potrebna. Vađenjem potrebnih dozvola ili carinskim formalnostima se bavimo mi. Mi ćemo umesto vas pribaviti sve neophodne veterinarske potvrde o imunizaciji i obaviti carinsku proceduru.

Pribavljamo za vas i sve druge potrebne veterinarske potvrde, možemo vas povezati sa svim stručnim institucijama u ovoj oblasti, posedujemo adekvatne i sertifikovane kutije u kojima se obavlja transport vaših ljubimaca, dolazimo po vašeg ljubimca i dovozimo ga na vašu novu kućnu adresu.

Pozovite nas koliko danas i uverite se da smo predani životinjama baš kao i njihovim vlasnicima!
Pružamo vam najbolju uslugu jer je to jedini način kako umemo da radimo. Godinama smo sticali reputaciju koja nas je odvojila od konkurencije i to je nešto na šta smo posebno ponosni.

Klikni da pozoveš