Odvoz šuta

odvoz šuta
odvoz šuta

Građevinski radovi oduzimaju dosta vremena, energije i napora da sve radove privedete kraju u što kraćem roku i ispratite majstore kako biste se vratili ustaljenom ritmu.

No, koliko god da ste vi i vaši majstori pedantni redovno ostaje pitanje šta sa preostalim šutom? Odvoz šuta kao i odvoz ostalog građevinskog otpada jedna je u nizu usluga koju vam možemo ponuditi.

Imamo potpuno obučen tim radnika, koji se brzo i efikasno postarati za odvoz šuta i ostalog građevinskog materijala koji je preostao nakon gradnje ili renoviranja nekog prostora.

Posedujemo svu neophodnu mehanizaciju i alate koji nam omogućavaju da preostali šut i građevinski otpad utovarimo i otpremimo na deponije kao id a iza sebe ostavimo potpuno očišćen i sređen prostor.

Prevoz i odvoz šuta

Šut se pakuje u posebne vreće, koje su čvrste i izdržljive tako da nema bojazni od raspianja šuta tokom iznošenja. Vreće, one od 200 litara, možete da kupite sami ili vam ih možemo mi obezbediti. Za cenu vreća pozovite naš kontakt telefon i rećićemo vam koliko vam tačno komada treba i po kojoj ceni. Naši kamioni poseduju dizalice pa utovar šuta traje veoma kratko, što znači da se brzo vraćate svakodnevnim obavezama.

Možda vam je potreban odvoz zemlje? Ne brinite, mi smo tu! Zemlju koja je zaostala nakon izgradnje odvozimo na legalne deponije ili na drugu lokaciju. Možda pravite zasade voća, povrća ili nekog drugog bilja i želite da zemlju prevezete s jedne parcele na drugu. Priča je ista za sve. Vi zahtevate, mi uradimo!

Spremni smo da izađemo u susret svim vašim potrebama bilo da se radi o odvozu šljunka, peska, kamena, zemlje, zaostalog i nepotrebnog nameštaja i drugih teških stvari ili neke druge vrste građevinskog otpada.

U našu uslugu se možete pouzdati 24 sata svih sedam dana u nedelji. Naše ljubazno osoblje spremno je da odgovori na sva vaša pitanja i eventualne nedoumice vezane za odvoz šuta ili ostalog građevinskog otpada. Pred vašim vratima smo dok trepnete. Zadatak nam je da vam maksimalno olakšamo život i lišimo tereta.

Toliko smo dobri u tome da je za nas odavno čuo ceo grad. Ali, mi nismo poznati samo na nivou grada, već i u ostatku zemlje. Zato što transport i sve usluge vršimo i na međugradskom nivou ali i van granica zemlje.

Dugogodišnje iskustvo i profesionalni pristup su nam omogućili da vam uz sve navedeno ponudimo i najpovoljniju cenu prevoz šuta. Pozovite naš broj telefona 061 155 79 60 ili nam pošaljite upit putem maila i javićemo vam se u najbržem mogućem roku!

Klikni da pozoveš