Selidbe ključ u ruke

Ukoliko nemate vremena da čekate i posmatrate kako se vaš nameštaj, bilo kancelarijski bilo kućni seli sa jedne lokacije na drugu, rešenje su selidbe po principu “ključ u ruke”.

Termin selidbe ključ u ruke će vas u potpunosti osloboditi obaveze da budete prisutni za vreme trajanja selidbe. Na taj način ćete, dok se sav posao ne završi, moći da se mirno posvetite svojim redovnim aktivnostima.

Pre nego se sa vama dogovorimo o samoj selidbi, uradićemo besplatnu procenu selidbe, bilo telefonom, bilo na licu mesta. Zatim ćemo razraditi detaljan plan oko preseljenja. Naš tim pakera će uredno spakovati vaše stvari u kutije za selidbe, nameštaj zaštiti posebnim folijama, utovariti, montirati ili demontirati, prevesti do navedene lokacije i zatim sve uredno uneti i rasporediti po vašoj želji i zamisli.

Ne morate brinuti o bezbednosti čak ni najvrednijih, najosetljivijih ili pak onih stvari koje su kabaste i teške. Mi smo smo opremljeni za sve situacije a naša vozila obezbeđena tako da sve bude dopremljeno u stanju u kom je i preuzeto. Jasno nam je da morate imati veliko poverenje u kompaniju koju angažujete za ovakvu vrstu posla.

Ono što će vam pomoći da se odlučite upravo za nas su brojna pozitivna iskustva i preporuke koje imamo od svojih klijenata od kojih smo sa mnogima uspešno sarađivali više puta.

Za princip “ključ u ruke” se odlučujete onda kada je neophodno da se selidba izvrši hitno i bez vašeg prisustva. Za ovu opciju se odlučuje veliki broj zaposlenih sa nestandardnim radnim vremenom.

Može se desiti i da vam je iznenada iskrsao važan poslovni ili privatni put. Koji god da je razlog zašto ste sprečeni da prisustvujete selidbi ovo je sjajno rešenje. Kao što smo već spomenuli poverenje koje nam tom prilikom pružate itekako znamo da cenimo.

Bićemo u kontaktu sa vama tokom selidbe kako bi vas obavestili kada smo stigli na datu lokaciju.

Zatim ćemo vas obavestiti i da je utovar završen kao i kada stignemo na mesto preseljenja i obavimo istovar. Obavestićemo vas i po kompletiranju demontaže odnosno montaže nameštaja. Naravno, ukoliko ste u mogućnosti da sa nama budete u kontaktu tokom akcije preseljenja. Možemo napraviti i neki drugi kanal komunikacije koji vama odgovara u zavisnosti od vaše raspoloživosti.

Selidbe ključ u ruke se rade između ostalog i da biste slobodno mogli da planirate svoja putovanja, bilo poslovna bilo privatna ili bilo koji drugi iznenadni događaj koji vam onemogućava da budete prisutni za vreme selidbe. Zapravo nema velikih razlika između selidbe ključ u ruke i obične selidbe jer mi u oba slučaja radimo istu stvar.

Staramo se da se stvari koje ste nam poverili bezbedno i brzo transportuju sa jednog mesta na drugo. Jedina razlika je što vi fizički niste tu. I to što ste se u potpunosti lišili stresa oko selidbe i sve prepustili nama!

Pružamo i garanciju na našu uslugu koja vam je dostupna 24 sata svakog dana u sedmici, a sasvim smo sigurni i da ćemo vam ponuditi najpovoljniju cenu!

 

Klikni da pozoveš