Međugradske selidbe

Međunardone selidbe
Međugradske selidbe

Promena životne sredine i selidba iz jednog grada u drugi sa sobom donosi posebnu vrstu stresa. Pored toga što se treba adaptirati na novo životno okruženje, posao i ljude, dodatno opterećenje nastaje kada razmišljate o tome kako da svoj dotadašnji život što lakše preselite na novu lokaciju.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu i velikom iskustvu međugradske selidbe su postale naša svakodnevica te bez prerpreka prelazimo kilometre krstareći zemljom ne bi li vam selidbu učinili što prijatnijom i efikasnijom.

U zavisnosti od toga koliko stvari selite i da li se radi o selidbi stambenog ili selidbi poslovnog prostora od nas ćete odmah dobiti besplatnu procenu selidbe, a cena međugradske selidbe se obračunava prema pređenim kilometrima, tipu vozila koje želite da angažujete, ljudstvu, opremi i tome da li su vam potrebne kutije i druga pomoć oko pakovanja, montaže i demontaže nameštaja..

Pakovanje vaših stvari kao i samu selidbu možemo uraditi u jednom danu ili pak dan, dva ranije u zavisnosti od količine stvari koje treba transportovati kao i vrste pakovanja i obezbeđivanja stvari..

Cena selidbe će osim od tipa angažovanog vozila i broja radnika zavisiti i od broja pređenih kilometara. Cena po kilometru se kreće od 30 dinara naviše.

Naša vozila su prošla sve tehničke preglede te nema brige oko toga u kakvom će stanju stići na zadatu adresu bez obzira na pređenu udaljenost.Ono što uliva dodatnu sigurnost pri ovoj vrsti selidbe je i to da su sva vozila tapacirana. Unutrašnjost vozila je dakle dodatno obezbeđena čime su i vaše stvari zaštićenije.

Bez obzira na udaljenost i vremenske uslove možete nas angažovati u bilo kom trenutku jer smo vam na raspolaganju svih 24 sata sedam dana nedeljno. Naš tim je tu da u saradnji sa vama, napravi detaljan plan međugradske selidbe kako bi se mogla obaviti bez ikakvih zastoja. Želimo da vaš problem postane naš izazov!

365 dana u godini nas možete pozvati i raspitati se o uslovima i uslugama koje nudimo.

Ako imate bilo kakvu nedoumicu sada je pravi trenutak da nam se obratite! Ne čekajte sutra, javite nam se danas.

Možete nas kontaktirati bilo telefonom bilo mailom.

Klikni da pozoveš