Selidbe od vrata do vrata

selidbe od vrata do vrata
selidbe od vrata do vrata

Selidbe od vrata do vrata podrazumevaju da ćemo vašu celokupnu kancleariju, stan ili neki drugi prostor preseliti tako što ćemo stvari spakovati, utovariti, prevesti istovariti na datu lokaciju.

U dogovoru sa vama selidba   može biti obavljena bilo kog dana u nedelji, uključujući i vikende, kao i u vreme kada to vama najviše odgovara jer smo dostupni puna 24 sata.

Ono što je na vama je da odlučite tip transportnog sredstva, selidbe kamion, selidbe kombi ili pikap, kao i da nam date informacije o količini stvari koje se prevoze, na osnovu čega ćemo proceniti koliko je radnika potrebno za izvršenje usluge selidbe.

Ono što je na vama je da odlučite tip transportnog sredstva, kamion, kombi ili pikap, kao i da nam date informacije o količini stvari koje se prevoze, na osnovu čega ćemo proceniti koliko je radnika potrebno za izvršenje usluge selidbe.

Takođe ćemo vam obezbediti i kutije za pakovanje, kompletnu demontažu i montažu, a ukoliko vam je potreban samo naš transport, možemo vam i ovu uslugu obezbediti bez najma radnika za utovar i istovar.

Selidbe od vrata do vrata

Kako ovo zapravo izgleda u nekoliko jednostavnih koraka? Pozovete nas na jedan od brojeva telefona koji se nalaze u kontaktima. Zatim nam objasnite gde i šta selite i u koje vreme bi vam preseljenje najviše odgovaralo.

Nudimo vam i mogućnost besplatne procene selidbe, što znači da možemo pre same selidbe doći na datu lokaciju i na licu mesta vam reći šta je sve potrebno za brzu i efikasnu selidbu. To znači da ćemo vam dati procenu tipa vozila koji možete angažovati, vremenski okvir koliko će selidba trajati i broj radnika koji je potrebno angažovati. Potom ćemo zajedno napraviti plan selidbe i objasniti vam sve korake kako biste bili sigurni šta ćete dobiti od nas i po kojoj ceni.

Selidbe od vrata do vrata podrazumevaju sličan princip kao selidbe “ključ u ruke”. Što znači da vi možete, ali i ne morate biti prisutni tokom selidbe. Poverićete nam ključeve prostora u kome treba obaviti selidbu a mi ćemo uraditi sve ostalo.

Zahvaljujući veštom timu vozača i njihovom bogatom iskustvu, pronaćićemo najlakši i najbrži način da stignemo na zadatu adresu i parkiramo se što bliže objektu. Posedujemo sve neophodne dozvole za parkiranje u bilo kom delu grada, a sva naša vozila su tapacirana tako da će vaše stvari biti u potpunosti bezbedne tokom transporta.

Zaboravite na stres i nervozu koje selidbe obično nose sa sobom i uverite se zašto smo najbolji još danas!

Pozovite nas na 061 155 79 60 i dozvolite nam da vašu selidbu učinimo lakom i jednostavnom.

Klikni da pozoveš