Montaža i demontaža nameštaja

Selidbe Beograd
Selidbe Beograd

Kada kupujemo novi komad nameštaja često ne razmišljamo o tome na koji način ćemo taj nameštaj uneti u kuću, stan ili pak poslovni prostor.

Vrlo je čest slučaj da se ovaj problem javi tek kada treba da se preselimo iz jednog stambenog ili poslovnog prostora u drugi onda treba usluga montaža i demontaža namještaja.

Potreba za montažom i demontažom nameštaja najčešća je kada govorimo o takozvanom gabraitnom, odnosno kabastom nameštaju. Takvi su najčešće kreveti, ormani, kuhinjski ili trepezarijski stolovi, ugaone garniture, kuhinjski elementi i slično.

Montaža i demontaža nameštaja spada u jednu od naših užih specijalnosti. Tokom niza godina bavljenja ovim poslom naši radnici susreli su se sa najrazličitijim zahtevima i tipovima nameštaja zbog čega vam mogu izaći u susret i kada su najsloženiji zadaci u pitanju.

Montaža i demontaža nameštaja

Osim što je naše osoblje stručno i pouzdano, poseduje i sav neohodan alat i opremu za montažu i demontažu nameštaja. Dolazimo na vašu adresu gde ćemo na najpažljiviji način demontirati nameštaj. Sve šfrafove i delove ćemo pažljivo zapakovati i obeležiti kako se ne bi izgubili u transportu.

Zatim vršimo utovar nameštaja u kamione ili kombi vozila i prevozimo ih na željenu adresu. Sledeći korak je istovar. Kada unesemo stvari u prostor, pristupamo procesu montaže. Ukoliko se radi o komplikovanijim elementima, možemo dobiti i detaljan plan o rasklapanju ili sklapanju nekog nameštaja.

Ono što se najčešće demontira i ponovo montira su dečji kreveci, kompletne spavaće sobe i kuhinje. Zahvaljujući specijalnom alatu koji je uvek uz nas, vrlo brzo skidamo sve vrste zaptivaka i šrafova koji delove nameštaja drže na mestu. Istim postupkom ih i vraćamo nazad.

Ako selite celu kuću, možda vam treba pomoć oko složenijih struktura kao što su letnjikovci, ugradne ljuljaške i sličan nameštaj koji imate u dvorištu. Pobrinućemo se da ih demontiramo i prenesemo na novu lokaciju u identičnom stanju.

Na našu uslugu ćete dobiti i garanciju uz najpovoljniju cenu, a dostupni smo vam 24 sata cele nedelje. Da biste bili sigurni kako radimo i šta sve ovaj proces podrazumeva pozovite nas ili kontaktirajte mailom. Naše ljubazno osoblje će vas sprovesti kroz ovaj proces korak po korak.
Pozivamo vas da nam postavite sva pitanja koja vam padnu na pamet jer ćete samo tako biti sigurni da dobijate baš ono što vam treba.

Nadamo se da ćete svoje poverenje pokloniti upravo nama, baš kao što su to učinili i drugi pre vas!

Preostaje vam samo da nas pozovete i uverite se zašto smo najbolji u svom poslu!

Klikni da pozoveš