Pikap prevoz

pikap prevoz
pikap prevoz

Pikap prevoz je noviji tip usluge namenjen svima kojima je potrebna izuzetno brz prevoz manjeg broja stvari, hitna isporuka obimnije dokumentacije, kancelarijskog materijala kao i sitnijeg pokućstva ili ličnih predmeta.

Pikap vozilom iz našeg voznog parka možete odjednom prevesti i kabastije stvari poput veš mašine, mašine za pranje sudova, šporet i frižider visine do 1.5m.

Pikap vozila mogu prevesti teret težine do 700 kilograma i zapremine do 4,5m3.

Pikap transport je idealno rešenje za manje selidbe i prevoze manjih količina robe i stvari jer je znatno povoljniji u odnosu na prevoz kombijem a pruža veliku funkcionalnost i brzinu.

Jedna od prednosti pikap selidbe je što se zahvaljujući našim veštim vozačima lako probijaju kroz gradske gužve, neprohodne i uske ulice, a snalažljivost posebno dolazi do izražaja kada je u pitanju pronalaženje parkinga najbližeg lokaciji istovara.

Pikap prevoz s radnikom ili bez

Pikap transport nije ograničen samo na teritoriju Beograda, već vam ovu uslugu možemo pružiti i za bilo koji drugi grad u Srbiji.

Možemo vam ponuditi i samo iznajmljivanje pikap prevoza bez radnika u zavisnost od vaših potreba i zahteva, ali smo tu da vam obezbedimo svu logističku podršku kako u ljudstvu tako u opremi.

Osim brzine i efikasnosti ovo je i jedna od najjeftinijih formi transporta u šta ćete se uveriti kada nas budete kontaktirali kako bismo vam dali besplatnu procenu pikap selidbe.

Klikni da pozoveš