Najam radnika za utovar i istovar

Posedujete svoj kamion, kombi ili neki drugi prevoz ali vam nedostaje radne snage kako biste izvršili transport ili utovar i istovar neke robe.

Tu smo da vam pomognemo jer vam nudimo mogućnost najma radnika za utovar i istovar..

Najam radnika za utovar i istovar podrazumeva raspoganjae obučenom i profesionalnom radnom snagom, a nakon dugogodišnjeg poslovanja u ovoj oblasti možemo se pohvaliti izuzetno odgovornim i vrednim timom radnika.

Ukoliko se pitate zašto biste uopšte iznajmljivali radnike odgovor je sledeći:
Selidbu ili bilo kakav sličan posao je bolje prepustiti profesionalcima jer će oni umesto vas to mnogo lakše i brže da obave.

Obučeni su za sve vrste montaže i demontaže, pakovanja, utovara i istovara robe različitih gabarita. Do sada su se susreli sa svim vrstama tereta i tačno znaju kako da s njim postupaju.

Zašto biste razmišljali o tome kako ćete preneti neke teške i glomazne stvari kada za to postoje prekaljeni profesionalci?! Pri tom, potpuno su neprimetni tokom rada i za sobom ne ostavljaju nered, za šta znamo da vam je jako važno! Niko ne voli da čisti iza radnika, a s našim osobljem to nećete ni morati.

Imamo svu opremu koja nam pomaže pri radu, utovaru i istovaru, iznošenju i iznošenju. Možda mislite da je nemoguće da neke stvari iznesete napolje ili ih ubacite u kuću ili stan. To je samo zato što još uvek niste videli naše radnike na delu!

Naše radnike možete unajmiti na jedan ili više dana, u zavisnosti od toga koliko vam je pomoć potrebna. Radnici se mogu unajmiti i na svega par sati, ako je to ono što tražite. Cena zavisi kako od broja radnika, tipa zaduženja tako i od broja dana , odnosno sati rada.

Bez obzira na dan u nedelji ili vreme, uvek smo vam na raspolaganju i imamo rešenje za sva vaša pitanja i dileme i to po najpovoljnijoj ceni.
Tu smo 24/7 a ni vremenski uslovi nam ne mogu ništa.

Sada je ostalo samo da se latite telefona i pozovite 061 155 79 60 ili da nam napišete mail pa da zajedno dogovorimo sve detalje.

Klikni da pozoveš