Selidbe klavira

selidbe klavira
selidbe klavira

Klavir je delikatan instrument koji svaki vlasnik sa zebnjom posmatra planirajući selidbe klavira.

Selidbe klavira i selidbe pianina spadaju u jednu od naših specijalnosti a naš uvežbani tim je tu da vam pruži odgovore na sva pitanja koja budete imali u vezi transporta ovog instrumenta.

Selidbe klavira  i selidbe pianina za grad Beograd mogu biti izazovne zbog saobraćajnih gužvi, uskih ulica, zgrada koje nemaju lift i sličnih prepreka koje će naši radnici sa lakoćom premostiti i omogućiti vam da se vaš klavir nađe tačno tamo gde želite u dogovoreno vreme i na dogovoreni način.

Radi veće bezbednosti za prevoz klavira odnosno prevoz pianina posedujemo vozila čija je unutrašnjost u potpunosti tapacirana. Klavire pri utovaru dodatno obezbeđujemo vezivanjem, a tokom transporta instrument je pod budnom pažnjom naših radnika.

Selidbe klavira

 • moguće selidbe klavira van radnog vremena
 • selimo klavir preko svih vrsta stepeništa
 • selimo i skupe antikne klavire
 • dostupni smo 24/7
 • skladištenje klavira po potrebi
 • selidbe klavira od kuće do kuće
 • posebna operma za zaštitu klavira
 • selidbe klavira od sobe do sobe
 • gradske i međugradske selidbe klavira
 • reference i preporuke dostupne na zahtev
 • selidba klavira u jednom danu

Selidbe klavira i pianina su kompleksan zadatak zbog osetljivosti instrumenata i njihovih dimenzija, kao i uvid u to da li se i na koji način instrumenti mogu izneti, odnosno uneti u određeni prostor.

Svaka usluga selidbe klavira za nas je izazov.

Želimo Vaš klavir preneti što sigurnije sa jednog mesta na drugo, bilo da se radi o jednostavnom premeštanju velikog klavira iz jedne sobe u drugu ili o pravoj selidbi klavira između gradova.

Usluga selidbe klavira jedna je od naših specializiranih usluga selidbe za koju posedujemo potrebnu opremu koja maksimalno pazi na vaš klavir prilikom transporta ali i obučene ljude koji su već imali iskustva sa selidbama klavira.

Može vam se učiniti da svaka selidba klavira ista, ali je zapravo svaka drugačija. Svaki instrument je za nijansu drugačiji, kao i mesto s koga se prevozi na drugu lokaciju.

Treba voditi računa o liftovima, vratima, prozorima, stepeništu, spratovima i slično. Usluga je brza i pouzdana jer je naš tim sastavljen od prekaljenih profesionalaca.

Volimo da radimo stvari planski jer samo tako vam možemo omogućiti poudanu uslugu i zadovoljstvo istom. Zato je važno da nas pozovete i upoznate.

Kada načinite taj prvi korak sve ostalo je naš posao!

Želite li saznati koliko košta usluga selidbe to ćete najbrže saznati ako nas nazovete na telefon a javite li nam se preko kontakt forme učiniti ćemo sve da vam što brže odgovorimo na mail.

Tokom godina rada stekli smo brojna pozitivna iskustva, a naša usluga je  bezbedna i efikasna.  Nazovite nas na 061 155 79 60.

Klikni da pozoveš