Prevoz robe

Pored standardnih usluga vezanih za selidbe, naša agencija se bavi i prevozom i transportom robe. Prevoz robe vršimo sopstvenim vozilima, a na raspolaganju su vam kombi i kamionski prevoz u zavisnosti od vaših potreba i obima robe koja se transportuje.

Za ovu vrstu usluge odlučuju se manji i veći preduzetnici kojima je potrebno prevesti robu iz magacina i skladišta do prodajnih mesta. Prevozimo sve vrste robe, palete proizvoda ali i građevinski materijal. U prevoz i transport robe mogu spadati i razni aparati mašine, kompjuterska oprema, kopir aparati i slično. To takođe mogu biti i prehrambeni proizvodi, stočna hrana, hrana za kućne ljubimce, garderoba, obuća, kancelarijska i druga oprema kao i knjige za biblioteke i udžbenici.

Transport prevoz robe za Beograd nekada predstavlja pravi izazov zbog saobraćajnih gužvi i neprohodnih ulica, ali se naš obučeni i iskusni tim odlično snalazi u svim situacijama zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, te će vaša roba uvek stići na pravo mesto u dogovoreno vreme.

Prevoz i transport robe

Budući da smo dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, na našu uslugu prevoz robe ćete moći da se oslonite u svakom trenutku. Bilo da su u pitanju lične stvari, sitnije pokućstvo, gabaritni komadi nameštaja, kancelarijska oprema ili neka druga vrsta robe, spremni smo da vam izađemo u susret.

Transport robe obavlja se pod konstantnim nadzorom radnika te ni u jednom trenutku nećete morati da brinete za bezbednost vaših stvari. U sklopu usluge prevoza spada i besplatan utovar i istovar prevezene robe, a cenu naplaćujemo po pređenom kilometru. Van grada cena po pređenom kilometru ide od 30 do 35 dinara.

Cena  selidbe kombijem  sa dva radnika za utovar i istovar iznosi od 4000 do  5500 dinara. Ukoliko želite samo da angažujete naše radnike, bez prevoza, cena za jednog radnika iznosi od 1000 do 2000 dinara. Cena kamiona sa dva radnika od 7000 dinara, sa  4 radnika od 11000 dinara, ako je potrebna neka velika montaža  cena se uvećava.

Ukoliko se pitate kako da odaberete adekvatnog prevoznika, ne tražite dalje već nas pozovite! Mi ćemo vam kroz par korąka objasniti sve što vas bude zanimalo.

Pozovite nas još danas na jedan od brojeva telefona ili nam pišite putem maila a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku. Ono što nas zaista izdvaja od drugih jesu brojna zadovoljna iskustva klijenata kao i njihove preporuke.

Te preporuke smo stekli tako što smo klijentima pružili preciznu, efikasnu, brzu i nadasve pouzdanu uslugu.

Pozovite nas na 061 155 79 60 i već danas se uverite da možemo izaći u susret svim vašim potrebama!

Klikni da pozoveš