Selidbe kamion

Nekada menjate život iz korena i potrebno vam je da sav dotadašnji život u jednom danu transportujete iz jednog u drugi deo grada, ili pak u sasvim drugi grad, tu vam od pomoći može biti naša usluga selidbe kamion.

Neretko se zbog proširenja poslovanja i čitave firme sele zbog čega su selidbe kamionom postale veoma tražene među našim uslugama.

Ukoliko niste sigurni da sve vaše stvari mogu stati u kombi vozilo, preporučuje se da obavite selidbu kamionom.

Selidba kamionom će vam uštedeti vreme a zahvaljujući obučenosti i uigranosti našeg tima, garantujemo da će vaše stvari stići na željenu lokaciju u dogovorenom vremenskom roku i na način na koji želite.

U zavisnosti od toga kakvu vrstu robe transportujemo možemo vam ponuditi i različite tipove selidbe kamionom, prema tipu samog vozila.

Selidbe kamion

Posedujemo kamion sa rampom pozadi koji podiže teret do 1500 kg težine, njegova dužina je  6 metara ( u njega staje 12  euro palete ) kao i  kamion sa ciradom  dužine   3,80  i  visine 2,3 metara, tapaciran. Prosečna cena kamionskog prevoza iznosi 5000 dinara, dok firmama i kompanijama za veći obim selidbi pružamo i mogućnost popusta.

Kako biste znali koliko će puta kamion morati da se vraća i preveze vaše stvari, najbolje je da nas pozovete telefonom i date potrebne informacije. Nekada se može desiti da će sve stvari iz jednosobnog stana stati u jedan kamion, a iz garsonjere u dva. U zavisnosti od toga kakvih je dimenzija vaš nameštaj i drugo pokućstvo koje selite zavisi i broj puta koliko će se kamion vraćati po vaše stvari.

Od dimenzija i težine prenošenog tereta zavisi i broj radnika koji se angažuje za kamionski prevoz, a prosek je dva do tri radnika po selidbi. Uslugu kamionskog prevoza ranije su koristile uglavnom firme jer su obični ljudi verovali da je ovakav vid transporta skup.

No, uspeli smo da ih uverimo u suprotno te danas beležimo porast među onima koji svoje lične stvari sele upravo kamionom. Jednostavnije je brže i povoljnije nego ikada pre.

Selidbe kamionom mogu se obavljati kako unutar jednog grada, tako i na međugradskim relacijama. Cena se tada koriguje prema pređenom kilometru i ide od 25 dinara naviše po kilometru. Važno je znati i da selidbe kamionom možete obaviti preko naše firme čak i ako planirate da živite u inostranstvu. Za međunarodne selidbe na cenu utiče težina preveženog tereta podjednako kao i pređena kilometraža.

Sva vozila su tapacirana radi veće bezbednosti prevoženog materijala. Vaše stvari se dodatno obezbeđuju unutar samog vozila i pod nadzorom su naših radnika svo vreme tokom transporta.

Na vama je samo da nas pozovete na 061 155 79 60, a detalje oko pakovanja, montaže, demontaže, utovara i istovara prepustite nama i to sve po najpovoljnijoj ceni u gradu! Proverite zašto smo najtraženija i najangažovanija firma za transport i selidbe u zemlji!

Klikni da pozoveš