Kutije za pakovanje, kutije za selidbe, kutije za selidbu

kutije za pakovanje
kutije za pakovanje

Pri selidbi se obično zapitamo odakle nam tolike stvari i kako da ih sve spakujemo i sortiramo, a zatim i bezbedno prenesemo na drugu lokaciju.

Čini nam se dasmo godinama samo kupovali i sakupljali što garderobu, knjige i ostale sitnice a da ni jednu kutiju nismo sačuvali kako bi ih sada upotrebili za pakovanje i selidbu.

Budite bez brige jer ćemo za vas uvek imati dovoljan broj kutija za selidbe, različitih dimenzija i čvrstine kako biste mogli da prenesete sve svoje stvari- kutije za pakovanje.

Kutije su kartonske, ali se mogu dodatno postaviti i obezbediti kako ne bi propuštale vodu. Možete ih kupiti sami pre selidbe ili ćemo vam ih mi dostaviti dan, dva pred selidbu. Tako ćete imati sasvim dovoljno vremena da spakujete sve što vam je potrebno.

Ukoliko se ne snalazite s pakovanjem, naši radnici će vam priskočiti u pomoć. Oni će stvari zapakovati, sortirati i obeležiti. Može se desiti da ćete kupiti manje kutija nego što imate stvari za pakovanje. U tom slučaju nas možete pozvati i mi ćemo vam dopremiti još kutija.

Potrebno je da sve kutije budu oblepljenje selotejpom kako se ne bi otvarale tokom prevoza. Ukoliko niste sigurni kako to da učinite, naši radnici ih mogu zalepiti na licu mesta. Važno je da imate širu i užu lepljivu traku za pakovanje, koju možete naći u bilo kojoj većoj radnji.

Najbolje je da u kutije ne pakujete previše teške stvari jer će tako biti lakše za iznošenje bez bojazni od otvaranja i oštećenja. Kada jednom sve spakujete, dovucite kutije u jednu prostoriju i postavite ih u sredinu. Tako će radnicima biti lakše da sve iznesu što brže. Vi ćete takođe, biti sigurniji da niste neku kutiju ostavili i zaboravili prilikom selidbe.

Kutije se mogu obeležavati posebnim nalepnicama sa brojevima radi lakšeg praćenja ili nalepnicama sa ispisanim sadržajem. Ovo se savetuje u slučaju transporta lomljivih i vrednih stvari. Sve krhke stvari treba prethodno da budu uvijene u streč foliju, pucketavu foliju ili novinski papir.

Možete nabaviti i papir za pakovanje jer će vam trebati za pakovanje posuđa i drugih lomljivih predmeta. Kada pakujete lomljive predmete treba da nagužvate hartiju i ušuškate stvari, tako da budu sa svih straa zaštićene papirom.

Savetujemo vam i da kupite veći broj kutija istih dimenzija jer će tako veći broj kutija stati u vozilo za transport i biće lakše za prenošenje. Bolje će biti spakovane u samom vozilu, čime se bezbednost vaših stvari dodatno čuva.

Kutije za pakovanje, transport će vam doneti naši radnici i pomoći pri pakovanju, a zatim ih dodatno obezbediti trakama kako se u toku samog transporta ne bi otvarale a vaše stvari bezbedno stigle na odredište.

Kutije za pakovanje cene

Nudimo vam kartonske kutije za pakovanje sledećih dimenzija i cena:

*kutije  troslojne   500x 400×400  po komadu  130 dinara

*kutije petoslojne  500 x400x400  po komadu  180 dinara

*kutije  troslojne   600x400x400  po komadu   140 dinara

*kutije petoslojne  600 x400x400  po komadu  190 dinara

Prema svojim potrebama ćete izabrati koji tip kutija za pakovanje vam odgovara, reći nam vašu adresu i lokaciju na koju treba transportovati stvari, a sve ostalo prepustiti nama!

Klikni da pozoveš