Selidbe Beograd cene

selidbe Beograd cene
selidbe Beograd cene

Kao i pri svakoj drugoj kupovini ili usluzi u velikom gradu kakav je Beograd važne su cene. Bilo da selite samo jedan komad nameštaja, kompletno pokućstvo ili pak firmu, odlučujući kriterijum za mnoge pri odabiru firmi za selidbe je cena selidbe Beograd.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i posedovanju vozila i opreme za sve vrste transporta možemo vam ponuditi najnižu cenu usluge selidbe Beograd a i šire.

Naša najniža cena selidbe kreće se od 2500 dinara i može ići do 20.000 dinara.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i posedovanju vozila i opreme za sve vrste transporta možemo vam ponudit najnižu cenu usluge selidbe Beograd a i šire.

Visina cene selidbe Beograd zavisi od velikog broja faktora. 

  • udaljenosti lokacija,
  • spratnosti zgrade ili kuće,
  • funkcionalnosti lifta,
  • tipa vozila koji se angažuje,
  • broja radnika,
  • uslugama montaže i demontaže
  • i drugih činilaca

Naše obučeno osoblje je spremno da vam odgovori na sva pitanja vezana za cene selidbe. I to ne samo za navedene faktore budući da smo spremni da se prilagodimo svim vašim potrebama. Selidbe su svakodnevna pojava za stanovnike Beograda. Naši vešti vozači postaraće se da sve vaše stvari budu transportovane u dogovoreno vreme i na način na koji vi želite. Ono o čemu posebno vodimo računa jeste da usluga bude efikasna i bezbedna.

Svesni smo stila života kakav vodi većina stanovnika te vam se prilagođavamo i kada je vreme selidbe u pitanju. Naša usluga vam je dostupna 24/7. Ne zavisi od bilo kakvih vremenskih uslova već samo od termina koji se najviše uklapaju u vašu svakodnevicu. Veliki broj zgrada u Beogradu nema liftove zbog čega imamo specijalne sajle i drugu opremu kojom prebacujemo nameštaj.

Takođe, nekada su liftovi mali da bi se sve stvari unele pa naša spretnost ponovo dolazi do izražaja. Iako sve ovo može uticati na formiranje cene, uvek smo tu za dogovor.

Kada je u pitanju plaćanje nudimo vam gotovinsko i plaćanje preko računa. Naša firma je registoravana već duži niz godina te ne morate razmišljati o izdavanju blok računa ili virmana jer se to podrazumeva.

Ako se selite van grada, cena se uvećava prema broju pređenih kilometara. Možemo vam ponuditi i dodatne usluge poput čiđćenja i sezinsekcije prostora, a firmama dajemo i posebne popuste. Svoju reputaciju izgradili smo sarađujući sa mnogim velikim kompanijama, bankama i drugim institucijama na šta smo veoma posebni.

Sve ove selidbe su po svom obimu bile velike, ali to ne znači da manje selidbe ne tretiramo na isti način. Cene koje vam nudimo su veoma konkurentne jer imamo veliko isksutvo u ovome što radimo. Važan nam je kvalitet i standard usluge koju pružamo.

Daćemo vam i besplatnu procenu selidbe a zatim napraviti detaljan plan.

Sistematičnost u poslu je još jedan element na koji smo ponosni.

Garantujemo da vas pri selidbi ništa neće iznenaditi osim naših  cena i to na najpozitivniji mogući način.

Klikni da pozoveš