Čišćenje poslovnog prostora, kancelarija, kuća, stanova

Čišćenje poslovnih prostora
Čišćenje poslovnih prostora

Jedna od novina koju smo uveli u svoj portfolio usluga je i čišćenje poslovnog prostora, kancelarija, kuća i stanova.

Budući da smo se do sada starali o tome da sve vaše stvari brzo i bezbedno preselimo s jedne lokacije na drugu, te da smo vam uz to nudli kako pomoć u ljudstvu i logistici, ali i dezinfekciji, deratizaciji i dezinsekciji prostora.

Potreba za proširenjem delatnosti nametnula se iz naše želje da vam ponudimo svobuhvatnu uslugu –  čišćenje poslovnog prostora.

Cilj nam je da svoj radni ili privatni prostor doživite kao sredinu u kojoj možete relaksirani i opušteni da živite i stvarate, a jedan od preduslova za to, ako ne i najvažniji sigurno je higijena.

Nekada jednostavno nemate dovoljno ni vremena ni živaca da nakon veće selidbe ili obimnijih radova sredite prostor, zbog čega vam nudimo da brigu o čistoći prepustite nama – čišćemnje poslovnih prostora, kuća, stanova.

Naše osoblje je tu da vašem životnom, odnosno poslovnom prostoru da novi sjaj i pobrine se da sve blista!

Čišćenje poslovnog prostora

Kompanijama je često pored usluge selidbe potrebno i čišćenje prostorija, ali isto se odnosi i za sve koji selidbe vrše iz stana u stan, kuću i obrnuto.

Naš tim će prema vašim željama i u vremenskom period koji vama odgovara doći i srediti vašu kancelariju, firmu, kuću ili stan. Bićemo potpuno neprimetni, pedantni i efikasni, a sredstva koja koristimo za čišćenje i sređivanje prostora neće za sobom ostaviti neprijatne i oštre mirise kako biste što pre mogli da se vratite svojim svakodnevnim aktivnostima!

Dogovor oko termina i površine, odnosno prostora koji je potrebno očistiti, napravićemo sa vama i pre nego što vam pokucamo na vrata.

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu vezanu za ovaj tip usluge, pozovite nas jer smo vam dostupni  24 sata dnevno, svakog dana u nedelji .

Cena koju vam nudimo zasigurno je najkonkurentnija na tržištu, a preporučuje nas dugogodišnje iskustvo, veliki broj zadovoljnih klijenata i predanost poslu koji volimo!

Ovaj tip usluge možete dobiti ili kao samostalan ili u okviru usluga selidbi i transporta, a broj radnika za čišćenje takođe ćemo odrediti po vašim potrebama, kao i velilčini samog prostora i vremenskom period koji je potreban da se prostor dovede u željeno stanje.

Klikni da pozoveš