Selidbe i transport

Brzina savremenog života često nas tera na promenu mesta življenja, ne samo u istom gradu, već i između gradova a neretko i iz države u državu.

Glavna briga tada nije samo kako ćemo se adaptirati na novo životno okruženje već koju firmu angažovati za selidbe i transport.

Selidbe i prevoz su naša specijalnost, nešto na čemu vredno i predano radimo dugi niz godina i zbog čega smo stekli poverenje velikog broja zadovoljnij klijenata.

Ono što naše usluge selidbe i transporta takođe čini posebnom je  cena za selidbe i transport.

Pružamo širok spektar usluga selidbe i prevoza, različitim tipovima vozila, dajemo garanciju na našu uslugu,dostupni smo 24 sata sedam dana u nedelji, a vršimo i besplatnu procenu selidbe i transporta.

Bilo da se radi o selidbi u novi stan, kancelarijski prostor, klavira, pianina, kućnih ljubimaca, gabaritnog nameštaja, sitnog pokućstva, predmeta od stakla i drugih lomljivih materijala, u nepristupaćnim delovima grada, uskim ulicama…

Pozovite nas i pronaćićemo rešenje koje će vašu selidbu učiniti jednostavnom i brzom.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naše osoblje je u mogućnosti da vam pruži savete svake vrste. Ti se saveti mogu ticati pakovanje stvari, utovar, istovar, montaža ili demontaža i svih drugih pitanja vezanih za seldibe i transport.

Imamo mogućnost da angažujemo dovoljan broj radnika u svakom trenutku kako bi vaša selidba protekla na najbezbedniji način i bila obavljena u nakraćem mogućem roku. Međunarodne selidbe su takođe na našem spisku usluga, ali tu se spisak ne završava. Možemo vam ponuditi i selidbe  “ključ u ruke”.

Transport na velikoj udaljenosti zahteva dobro poznavanje puteva i carinskih propisa o čemu mi brinemo umesto vas. Sva naša vozila su prošla neophodne tehničke preglede te se možete pouzdati u njihovu bezbednost. Redovno vršimo sve kontrole i tehničke preglede kako bismo vam pružili dodatnu sigurnost. Takođe je važno napomenuti da su sva vozila tapacirane unutrašnjosti.

Na ovaj način dodatno obezbeđujemo stvari koje se transportuju. Na raspolaganju smo vam i za usluge čišćenja prostora. Vršimo i dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju. Višak vaših stvari možemo da uskladištimo. Skladištenje stvari vršimo i za druge potrebe bilo da se radi o nameštaju, mašinama ili nekoj vrsti robe. Uslugu selidbe, odnosno transporta vršimo i do vaših skladišta ukoliko ih posedujete. Možemo vam iznajmiti i naša vozila bez radnika ako to nalažu vaše potrebe.

Vremenski uslovi nisu nikakva prepreka za naše radnike i vozače jer su se do sada već sreli sa raznim situacijama i nepredviđenim okolnostima. Cilj nam je da svoju uslugu konstantno unapređujemo i zato smo uvek spremni da izađemo u susret vašim zahtevima.

Ne ostavljajte da vas pitanje selidbe i transporta muči i sutra, preduzimte nešto danas! Preostalo vam je samo da sada uzmete telefon,okrenete naš broj i nama prepustite sve ostalo.

Pozovite nas na 061 155 79 60i doživite sasvim novo i prijatno iskustvo sa selidbama!

Klikni da pozoveš